Αναθεώρηση καζίνο Poker Stars

Η γρήγορη περίληψη

Το PokerStars θέτει τα πρότυπα για αίθουσες πόκερ σε όλο το Διαδίκτυο: τώρα στον κόσμο του Online Gaming υπάρχει το PokerStars και στη συνέχεια υπάρχουν όλοι οι άλλοι. Μόνο το PokerStars αντιπροσωπεύει το 20-40% του συνόλου των επιχειρήσεων σε ολόκληρη τη διαδικτυακή βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Διαθέτει κορυφαία ομάδα ασφαλείας, πολύ ισχυρό λογισμικό φιλικό προς τους παίκτες και είναι περισσότερο από δύο φορές πιο δημοφιλές από το πιο δημοφιλές διαδικτυακό δίκτυο. Να θυμάστε ότι το PokerStars είναι περισσότερο από δύο φορές πιο δημοφιλές από το πιο δημοφιλές δίκτυο (iPoker) και το PokerStars δεν είναι καν μέρος του ίδιου του δικτύου! Το PokerStars είναι το καλύτερο μέρος για να παίξετε πόκερ online.

Δημοτικότητα: 10 από 10 – γελοίο

Από την 1η Ιουλίου 2008 στις 2 μ.μ. EST υπήρχαν μόνο 22.831 παίκτες παιχνιδιών μετρητών στο PokerStars. Αυτό ήταν κάτι περισσότερο από το Full Tilt, όλα τα skins στο iPoker Network και το Party Poker συνδυάστηκαν. Λαμβάνοντας υπόψη τους πολλούς παίκτες χρημάτων παιχνιδιού – το PokerStars είχε περισσότερους από 120.000 ενεργούς παίκτες στις 2 μ.μ. EST την 1η Ιουλίου – έναν εκπληκτικό αριθμό, απαράμιλλη στον κόσμο του πόκερ.

Ασφάλεια: 9 από 10 – Εξαιρετικό

Το PokerStars είναι επίσης στην κορυφή του σωρού όσον αφορά την ασφάλεια. Μια τεράστια ομάδα ασφαλείας παρακολουθεί κάθε ανάληψη μετρητών, οποιοδήποτε ύποπτο παιχνίδι (του οποίου υπάρχει πολύ μικρό) και το πιο σημαντικό – το PokerStars είναι ένας από τους λίγους ιστότοπους που θέτει σε κάθε πελάτη μια επίσημη διαδικασία επαλήθευσης ηλικίας που περιορίζει τους δόλιους λογαριασμούς και κλεμμένες πιστωτικές κάρτες. Ο μόνος λόγος για τον οποίο το PokerStars δεν λαμβάνει 10 είναι η διαμάχη «το V0id» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2007 του Online Poker (WCOOP.) Εν συντομία, βρέθηκε ο νικητής του Main Event του WCOOP 2007 (και περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ) εξαπάτηση και αποκλεισμός. Με αυτήν την αξιοσημείωτη εξαίρεση στην άκρη – η ασφάλεια είναι άψογη.

Διαγωνισμός παικτών: 10 από 10 – τόσο καλό όσο παίρνει

Και πάλι, το PokerStars είναι τόσο δημοφιλές που μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε παιχνίδι σε οποιοδήποτε ποντάρισμα με οποιοδήποτε επίπεδο παίκτη σε οποιαδήποτε ώρα οποιασδήποτε ημέρας θέλετε. Το PokerStars προσφέρει επίσης περισσότερες παραλλαγές παιχνιδιών από σχεδόν κάθε άλλο ιστότοπο με: Texas Hold’em, Omaha, Omaha-8, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi / lo, Razz, H.O.R.S.E., Five Card Draw και Deuce to Seven Triple Draw. Οι σταθεροί επαγγελματίες του είναι εξαιρετικά εντυπωσιακοί και το ετήσιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Online Poker (WCOOP) είναι το κορυφαίο ετήσιο τουρνουά online πόκερ στον κόσμο.

Λογισμικό ιστότοπου: 9 από 10 – Εξαιρετικό

Το PokerStars έχει δημιουργηθεί για παίκτες. Ήταν από τους πρώτους ιστότοπους που προσέφεραν πίνακες με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, ώστε οι μύλοι να επωφεληθούν πλήρως από την πολλαπλή κατάθεση. Το λόμπι του είναι λειτουργικό, ενημερωτικό και ελκυστικό. Σπάνια υπάρχουν δυσλειτουργίες στο λογισμικό και εάν προκύψει κάποιος, η εξαιρετική ομάδα υποστήριξης πελατών της θα επιλύσει γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο μόνος λόγος που το PokerStars δεν λαμβάνει 10 είναι τα πραγματικά γραφικά του πίνακα. Το τραπέζι είναι αρκετά ευχάριστο για να το κοιτάξετε, αλλά δεν υπάρχουν avatar avatar και ενώ δεν έχετε avatar δεν επηρεάζει το πραγματικό παιχνίδι, θα ήταν ωραίο να δείτε κάτι στα μέρη του αντιπάλου σας.

Υποστήριξη πελατών: 9 από 10 – Εξαιρετικό

Η υποστήριξη πελατών στο PokerStars είναι ισχυρή αλλά περιορισμένη. Υπάρχουν πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρονται στην αρχική σελίδα που λειτουργούν όλο το 24ωρο και στέλνουν μια ενημερωτική απάντηση εντός 4 ωρών. Και ενώ δεν υπάρχει τηλεφωνική υπηρεσία 24/7, οι πελάτες μπορούν να στείλουν email και να ζητήσουν τηλεφωνική αλληλογραφία (στα Ισπανικά ή στα Αγγλικά.)

Εταιρική ηθική: 9 από 10 – Εξαιρετική

Το PokerStars έφτασε στην κορυφή του διαδικτυακού κόσμου πόκερ δημιουργώντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τον παίκτη. Από τους πίνακες με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους έως τις 14 γλώσσες έως τη συνεχή αποδοχή των πελατών των ΗΠΑ – το PokerStars θέλει ο πελάτης να είναι ευτυχισμένος. Το PokerStars είναι ένας οργανισμός υψηλού επιπέδου.

Προσφορές ιστότοπου: 6 από 10 – Καλό

Λοιπόν, ο καθένας έχει το τακούνι του Αχιλλέα – τα μπόνους είναι PokerStars. Παρόλο που έχουν μερικά σταθερά μπόνους εγγραφής και είναι σε θέση να διοργανώσουν πολλά freeroll και δορυφόρους, το PokerStars δεν είναι κορυφαίο όσον αφορά τα δωρεάν χρήματα. Το FPP (πρόγραμμα συχνών παικτών) είναι στην καλύτερη μέση τιμή και τα μπόνους επαναφόρτωσης δεν είναι καλά. Ωστόσο, υπάρχουν μπόνους εκεί έξω για το PokerStars και μερικά από αυτά είναι αρκετά καλά, αλλά τα μπόνους υπολείπονται σε σύγκριση με τα πολύ υψηλά στάνταρ σετ PokerStars για τον εαυτό του.

Συνολική κριτική: 8,85 από 10 – Το καλύτερο

Τελικό αποτέλεσμα: Δίνουμε στο PokerStars τελικό συνολικό σκορ 8,85 στα 10.